1/7
Local News - Latest & Smart screenshot 0
Local News - Latest & Smart screenshot 1
Local News - Latest & Smart screenshot 2
Local News - Latest & Smart screenshot 3
Local News - Latest & Smart screenshot 4
Local News - Latest & Smart screenshot 5
Local News - Latest & Smart screenshot 6
Local News - Latest & Smart Icon

Local News - Latest & Smart

EASE Group
Trustable Ranking Icon
1K+Descărcări
42.5MBMărime
Android Version Icon5.1+
Versiune Android
2.4.3(29-04-2024)
-
(0 Recenzii)
Age ratingPEGI-3
DetaliiRecenziiVersiuniInformații
1/7

Descriere Local News - Latest & Smart

Știri locale este o aplicație de conținut complet personalizată, care vă permite să urmăriți subiecte în tendințe la nivel local și global, oferă conținut bogat și cuprinzător pentru interesele dvs.


Care sunt știrile locale din zona mea? Dar vremea sau traficul? Ce evenimente importante au loc în apropiere? Alăturați-vă comunității noastre și rămâneți la curent cu știrile locale din apropiere!


Această aplicație îi ajută pe oameni să trăiască o viață mai sigură, mai vibrantă și cu adevărat conectată. Fie că este vorba despre echipa ta sportivă locală, sfaturi de stil de viață sau titluri – poți accesa povești locale, relevante doar cu o singură atingere.


Citiți cele mai recente și mai populare articole de știri despre politică, crime, divertisment, afaceri, sport, călătorii, sănătate, stil de viață... toate oferite de cele mai importante instituții media globale și naționale.

Algoritmul nostru de inteligență artificială ajută la filtrarea a mii de articole în fiecare zi pentru a le găsi pe cele mai relevante și mai distractive de citit. Ești ceea ce citești, de aceea trebuie să fim selectivi.


Nu doar citiți știrile, discutați-le cu alți cititori de aplicații! Salutăm toate perspectivele și punctele de vedere respectuoase.

Partajați informații și conversații direct din aplicație pentru a vă notifica imediat prietenii, familia și cei dragi.


Aplicația Știri locale vă oferă, de asemenea, informații locale precise despre vreme, care includ prognoza pentru 72 de ore și 14 zile și alerte în timp util. Acesta este însoțitorul DVS. personal în această aplicație, care vă ajută să vă pregătiți pentru condițiile meteorologice severe viitoare.


Un feed foarte personalizat vă satisface curiozitatea și interesele de lectură, făcându-vă să citiți conținut care este ceea ce vă interesează cu adevărat. Citiți știrile cu scop și valoare!

FOLLOW este o caracteristică care vă permite să vă personalizați oferta de știri.

Adăugați surse oriunde vedeți pictograma pentru un traseu rapid direct către știrile care vă interesează. De asemenea, puteți intra pe pagina FOLLOW pentru a gestiona sursele de știri.

Știrile din sursele pe care le-ați urmărit vor apărea în fluxul personalizat FOLLOW.


Motorul de descoperire de conținut al Știrilor locale reunește mii de surse de încredere. Răsfoiți știri în orice moment, în orice locație!


De la briefinguri locale organizate până la titluri naționale și mondiale alese profesional, de la alerte de urgență la acoperire completă 360, Știri locale este întotdeauna aplicația de conținut gratuită și obligatorie care vă oferă informații și valoare.


Disclaimer (Pentru editori)

Știri locale este un agregator de conținut/feeduri RSS, scopul său principal este de a facilita obținerea de povești noi și de a ajuta editorii să ajungă la un public mai larg. Dacă sunteți un editor de știri, vă rugăm să citiți acest lucru:


Pentru a ne contacta prin e-mail: easemobileteam@gmail.com


• Dacă site-ul dvs. web este listat în aplicațiile noastre, aceasta înseamnă că folosim fluxurile dvs. RSS, credem că o utilizare loială este benefică pentru dvs. și utilizatorii noștri. Dar dacă doriți să vă eliminăm site-ul, contactați-ne și vom face cât mai curând posibil.

• Dacă site-ul dvs. este listat și doriți să fie o sursă de încredere în aplicația noastră, ceea ce vă va oferi mai multă vizibilitate și trafic, vă rugăm să ne contactați.

• Dacă site-ul, ziarul sau blogul dvs. nu sunt listate, vă rugăm să ne contactați pentru a-l adăuga, ceea ce va stimula produsele noastre.


*Versiune web: https://topfeed.info/

Local News - Latest & Smart - Versiune 2.4.3

(29-04-2024)
Alte versiuni

Nu există încă recenzii sau evaluări! Pentru a fi tu primul care scrie una, te rugăm să

-
0 Reviews
5
4
3
2
1

Local News - Latest & Smart - Informații APK

Versiune APK: 2.4.3Pachet: com.local.news.plus
Compatibilitate Android: 5.1+ (Lollipop)
Dezvoltator:EASE GroupPolitica de confidențialitate:https://sites.google.com/view/local-news-privacy-policyPermisiuni:20
Nume: Local News - Latest & SmartMărime: 42.5 MBDescărcări: 234Versiune : 2.4.3Data lansării: 2024-04-29 05:31:54Ecran min.: SMALLCPU acceptat: armeabi-v7a, arm64-v8a
ID pachet: com.local.news.plusSemnătură SHA1: 35:7D:3F:E3:9C:60:16:06:AE:35:8E:A3:92:43:3B:C3:A6:9D:94:B5Dezvoltator (CN): 'Compltet'Organizație (O): 'Compltet'Locație (L): Țară (C): 'CN'Stat/oraș (ST):

Aplicații din aceeași categorie

S-ar putea să îți placă și...